Blåvitt och skirt

De som följt mitt keramikäventyr ett tag nu vet att det är den blåvita keramiken och mönsterskapande i timtals som mitt hjärta klappar extra för. Jag ska strax till verkstaden där jag tänkte ge mig i kast med drejning av tårtfat, pralinfat och stora skålar, men tänkte först dela några favoriter med er här.

Många av dessa produkter hittar ni både i min riktiga butik på Slaggatan 26 i Falun, liksom på min Etsybutik. Hittar ni någon favorit bland dessa? Och vad tror ni om tårtfat i samma stil? Det ska jag fundera på idag.

 

Stor salladsskål med rå porslinsutsida och detaljrikt växtmonster inuti
Små söta skålar till flingsaltet eller för att lägga favoritsmycket i.
Små, men underbara skålar till ex lördagsgodiset eller bara att ha som en conversation pieace i sin egen detaljrika enkelhet.
Det här mönstret är bestämt ett av de vackraste jag någonsin målat. Helt klart en favorit.

Hoppas ni alla får en trevlig helg. Jag ägnar en kreativ dag i verkstaden idag åt massor av efterlängtat skapande och sedan kommer hela min helg kretsa kring en spännande healingkurs som jag drömt om att gå i flera, flera år. Knasigt kanske det låter, men jag tror så mycket på detta och på att det kommer innebära massor för mitt skapande och vägen framåt. Kanske vågar jag dela med mig mer av den här sidan av mig så småningom. Nu får det här lilla räcka. Ska bli så roligt, även om jag också är lite skakis över vad detta kan medföra. Affirmerar positivt och håller i hatten, så får vi se vad det blir!

Kramar och trevlig helg på er// Pernilla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *