Renoverar badrum

Jag är k full gång med att piffa upp verkstaden, det känns så mkt roligare att arbeta om miljön är kreativ ich inbjudande tycker jag. I morse fick lilla toaletten sig en omgång med dekoren. Hit har jag också tillverkat eget blåvitt kakel, så kan hända blir detta på golvet kompletterat med lite blått det med för att matcha roktigt bra. 

Nästa sak att göra idag är att måla klar lager två i halva stora verkstaden, så ska jag måla det sista i morgon. Sen ska väggar i kök och badrum få sig ny fin vit färg och en vägg i stora verkstaden ska få en väggmålning. Jag funderar fortfarande på hur det ska se ut, så det tar jag sist. Nu längtar jag efter att bli klar och kunna börja  arbeta i älskade leran igen. Men det här med dekor på golv och väggar är så otroligt roligt! Hopps fler vill ha hjälp att måla om och piffa upp. På måndag ska jag göra en målning på Erikssons Måleri i Hedemora, en kurbits på en stor dörr. Ska bli spännande! 

Här ser ni nu min lilla toalett efter morgonens arbete. Man inbjudan inte ha textila mattor i en keramikverkstad, så jag beslöt mig för att måla en istället! 

Vad tycker ni?

Trevlig helg på er, öppet är det idag lördag till 14. 

Kramar Pernilla

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *