Konst i Kvadrat

Sommaren flög förbi och med saker som skedde i livet hanns långt ifrån allt som var planerat med i verkstaden.

Fokus kom därför att läggas på Konst i Kvadrats jubileumsutställning som går av stapeln om två veckor på vackra Magasinet i Falun. Vernissage är fredag 29/9 kl 17-21, sedan är utställningen igång lördag 30/8, samt söndag 1/10 kl 11-17.

Till denna utställning har jag fördjupat mig i färger, mönster och former och även arbetat stort på riktigt för första gången med en idé jag haft riktigt länge. Dessa alster får ni se när det är dags, men här är en liten tjuvkik på några nya favoriter.

Samtliga skålar på bilderna och ytterligare ett gäng i samlingen kommer vara till salu under utställningen, säljs de inte där lovar jag att Äntlien uppdatera min Etsy med dessa.

Nu laddar jag för Helg och två sista glasyrbränningar innan det är dags för utställningen, vad tror ni om dessa?

kramar// Pernilla

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *