Golvrenovering i studion

Nu ni är jag igång med min keramiksommar på riktigt, men innan jag drar igång diverse planerade keramikprojekt ska jag ta mig an golven i verkstaden. De har stört mig sedan jag flyttade hit. De är trasiga, skrovliga och målade i en fruktansvärd tegelröd färg som gör så minsta lilla lerstänk syns och ser förskräckligt ut. Alltså dags att måla om. 

Jag målar lilla verkstaden först, samtidigt får kök och toalett en omgång, sen kommer stora verkstaden målas i två omgångar, halva i taget. Det är nog ett två veckors projekt detta, men fint kommer det bli. Måste bli klart till nästa helg då några kurser ska inviga nya verkstaden.

Ja, ni känner ju mig. En tom yta är en potentiell kanvas och såklart fick lilla verkstaden ett dekorativt mönster på golvet också. Jag är precis klar med det och helt förälskad. Det blev så himla bra! Borde jag fortsätta i stora verkstaden med tro?
Såhär ser nu lilla verkstaden ut när jag precis dekorerat klart golvet. Nu slankas bara organisera om alla grejer här, tvätta väggen och måla i lite vitt där jag fått spackla om väggen. Visst blir det fint!?
 

Såhär gick det till när jag målade:


Välkomna in och kika på slutresultatet! Och tveka inte att höra av er om ni har ett golv, en vägg eller en dörr eller möbel som behöver dekoreras, jag älskar sådana uppdrag. Faktum är att jag dka iväg och kurbitsifiera en stor dörr på min mammas jobb redan nästa vecka, så kul! 

Öppet är det i butiken onsdag-fredag 11-17, samt lördagar 11-14 hela Juni och Juli. 

Varmt välkomna! 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *